Canvi de pàgina web

A partir d'ara aquest bloc estarà menys actiu que anteriorment: estem construïnt la nova pàgina web. És per això que us deixem un enllaç en el qual podreu anar seguint el procés que ens portarà tota l'escola a elaborar una bona pàgina web de centre.

Cliqueu aquí per a veure el més nou que anem penjant:
http://agora.xtec.cat/escolalaclosa/

Esperem que us agradin els canvis!

dijous, 25 de febrer del 2010

PEP COLL VISITA LA NOSTRA ESCOLA

El passat dilluns en Pep Coll, escriptor nascut a Pessonada (Pallars Jussà), ens va complaure amb la seua visita. Tots els nens i nenes de l'escola li van mostrar els treballs que havien realitzat a partir d'alguna de les seues obres literàries.
Els alumnes d'Educació Infantil van fer moltes preguntes sobre Els Minairons, i fins i tot, en Pep els va regalar un canut amb Minairons a dins!!! Ara ja sabeu heu de cuidar-vos d`encomanar tot allò que voleu que us facin.
Els alumnes de Cicle Inicial han gaudit representat algunes de les llegendes de les Valls d'Àneu que conta en Pep al seu llibre "Quan Judes era fadrí i sa mare festejave".
També del mateix llibre els alumnes de Cicle Mitjà li han representat "La vella de Romadriu". A més també li van escriure dos nous contes.
Amb el Cicle Superior, li van fer una entrevista i van parlar de valent del llibre que s'han llegit, i que ha estat i seguirà sent un éxit, "Què farem, què direm". En un ambient molt distés els alumnes han pogut conèixer com la vida d'un escriptor i mestre a la vegada.
GRÀCIES A EN PEP COLL PER GAUDIR D'AQUESTA JORNADA AMB NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Lipdup Escola la Closa