Canvi de pàgina web

A partir d'ara aquest bloc estarà menys actiu que anteriorment: estem construïnt la nova pàgina web. És per això que us deixem un enllaç en el qual podreu anar seguint el procés que ens portarà tota l'escola a elaborar una bona pàgina web de centre.

Cliqueu aquí per a veure el més nou que anem penjant:
http://agora.xtec.cat/escolalaclosa/

Esperem que us agradin els canvis!

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Passejada del Josep per la Fira!!

      DURANT LA PASSEJADA DELS CAPGROSSOS DEL POBLE (EL VICENÇ I L'ÀNEU) I LA BÈSTIA (EL GALL FER), VAM AFEGIR-NOS MOSTRANT  A TOTHOM EL GRAN CAPGRÒS QUE VAM FER!! 


       Vam marxar a les 11h del Poliesportiu i vam caminar, ballar al ritme de la música, passar fred, divertir-nos i passar-ho molt bé, fins arribar a la Fira Ramadera on vam deixar descansar al Josep.MOLTS NENS I NENES DE L'ESCOLA ES VAN APROPAR I VAN PODER PASSEJAR-LO, TOT BALLANT AL RITME DE LA XARANGA!!


MOLTES GRÀCIES A TOTS PER VENIR:  ALUMNES, MESTRES I  PARES, QUE HEU AJUDAT A FER-HO POSSIBLE I QUE TOT ANÉS RODAT.
ESPEREM VEURE'US  EN LA PROPERA  PASSEJADA AMB  LO JOSEP!!!


Ah i si teniu més fotos, com aquestes que ens ha donat la Gemma  (mare de la Cristina) les afegirem aquí i us estarem molt agraïts!!

1 comentari:

  1. que guapos que esteu tots bestits de catalans i catalanetes aunque jo i l'anna maria no ibam anar segu que usae pasat super be oi !!!!!!!!!!! per sert el capgros ens a cedat superrrr be a que si a que si ajajajajajjaajjajajjajjaja ;)

    petons la sonia

    ResponElimina

Lipdup Escola la Closa